Siirry sisältöön

Oletko aina halunnut soittaa bändissä? Ammattiliitto JHL:n uusi jäsenetu tarjoaa ilmaisen kokeilujakson sekä alennusta verkon soittokursseista

Sinustako uusi huippumuusikko? Kokeile Rockwayn virtuaalisia kursseja kuukauden ajan ilmaiseksi ja sen jälkeen ammattiliitto JHL:n jäsenenä saat tämän jäsenedun 40 prosentin alennuksella.

Ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen jälleen uuden jäsenedun. JHL:n jäsenenä saat nyt Rockway.fi:n käyttöösi edullisesti. JHL:n jäsenetu sisältää kuukauden ilmaisen kokeilujakson, minkä jälkeen voit jatkaa opiskelua 40 prosentin alennuksella.

Rockway.fi on kotimainen verkkopalvelu aikuisille musiikinharrastajille. Se tarjoaa 15 000 opetusvideota bändisoittimien soitosta ja laulamisesta kaiken tasoisille harrastelijoille aloittelijoista edistyneempiin muusikoihin. Rockwayn avulla voit kehittää myös biisinkirjoittajan taitojasi.

Lunasta oma etusi osoitteesta www.rockway.fi/partneri/jhl.

Katso myös kaikki muut ammattiliitto JHL:n jäsenedut äänikirjoista liikuntaetuihin. Löydät koko valikoiman täältä.