Siirry sisältöön

Onko sinut kutsuttu Linnan juhliin? JHL tukee jäseniään juhlapuvun, -kampauksen ja -meikkauksen kustannuksissa

Ammattiliitto JHL juhlii itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsuttujen jäsentensä kanssa. Autamme Linnan juhliin kutsuttujen tähtiammattilaisten asu-, kampaus-, ja meikkikustannuksissa.

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää puolisonsa Jenni Haukion kanssa perinteisen itsenäisyyspäivän vastaanoton Presidentinlinnassa. Vieraslistalla on myös ammattiliitto JHL:n jäseniä. 

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL tukee arvokkaaseen juhlaan kutsuttuja jäseniään tarjoamalla rahallista tukea juhlapuvun, -kampauksen ja -meikin hankintaa varten. 

– Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsutuksi tuleminen on upea kiitos korvaamattoman tärkeästä työstä, jota JHL:läiset tähtiammattilaiset tekevät päivittäin. Haluamme, että jokainen juhlaan osallistuva jäsenemme pystyy nauttimaan erityislaatuisesta päivästä ilman ylimääräistä stressiä juhliin liittyvistä menoista. Siksi haluamme tukea juhlapäivään liittyvissä kustannuksissa, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kommentoi ja iloitsee juhlaan kutsuttujen jäsenten puolesta. 

Linnan juhliin on tänä vuonna kutsuttu noin 1300 vierasta, joista suuri osa on ensikertalaisia. Juhlimaan on kutsuttu muun muassa terveydenhuollosta ja kokonaisturvallisuudesta huolehtivia ammattilaisia. 

Oletko kutsuttu Linnan juhliin? Toimi näin

Pyydämme Linnan juhliin kutsuttuja JHL:n jäseniä ilmoittautumaan 18. marraskuuta klo 12 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kristiina.ahonen@jhl.fi. 

Kerromme ilmoittautuneille tarkemmat yksityiskohdat tuen lunastamisesta ja muista järjestelyistä. 

Huomioithan, että tuki ei koske kansanedustajia ja muita joka vuosi juhliin kutsuttavia. 

Myös Motiivi on juhlahumussa mukana ja tekee juttua tilaisuuteen kutsutuista JHL:n jäsenistä. Voi siis olla, että pääset halutessasi jakamaan lehdelle itsenäisyyspäivän tunnelmiasi.