Siirry sisältöön

Maksamme 75 % avoimen AMK:n opinnoistasi – ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa 21. marraskuuta

JHL kustantaa jäsenetuna 75 % avoimen ammattikorkeakoulun opinnoistasi. Ilmoittautuminen kevään verkko-opintoihin alkaa 21. marraskuuta. Toimi nopeasti, että mahdut mukaan kehittämään ammattitaitoasi!

Tuntuuko siltä, että omaa ammattitaitoa olisi kiva vähän päivittää? Ammattiliitto JHL:n jäsenet pääsevät opiskelemaan avoimessa ammattikorkeakoulussa erittäin edullisesti myös ensi vuonna. Jäsenetuna kustannamme 75 % verkko-opintojesi kurssimaksusta.

Kevään 2023 opintojaksojaksoja on jo julkaistu! Verkkokurssivalikoimaan pääset tutustumaan CampusOnline.fi -palvelussa. Kurssit, joille osallistumista tuemme, tunnistat JHL:n logosta.

Nyt on mahtava sauma lähteä virkistämään mieltä ja oppimaan uutta. Valittavissa on kymmeniä erilaisia kursseja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa!

Ilmoittaudu nopeasti, että mahdut mukaan

Ilmoittautuminen kevään opintoihin alkaa maanantaina 21. marraskuuta klo 8. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti. Kannattaa siis olla vikkelä, mikäli opintoihin mielit!

Näin hoidat ilmoittautumisen:

  1.  Etsi CampusOnline.fi -palvelusta JHL:n logolla varustettu kiinnostava opintojakso ja ilmoittaudu mukaan.
  2.  Maksa jakso ilmoittautumisen yhteydessä.
  3.  Ota talteen kuitti kurssimaksusta.
  4.  Nauti opinnoista ja suorita opintojakso.
  5.  Hae kurssitukea.

Maksamme kurssituen muodossa opinnoistasi 75 prosenttia. Esimerkiksi 60 euron kurssimaksusta jää sinulle maksettavaa vain 15 euroa. Osa kursseista on työttömille ja lomautetuille maksuttomia. Osa kursseista on kaikille täysin maksuttomia.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä JHL:ään sähköpostilla kurssit@jhl.fi.

Lue lisää JHL:n jäsenetuna tarjottavista avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista: jhl.fi/avoinamk

Etkö ole vielä jäsen? Liittymällä JHL:n jäseneksi pääset käsiksi edullisempiin avoimen ammattikorkeakoulun kursseihin ja muihin monipuolisiin jäsenetuihimme.

Liity jäseneksi!