Siirry sisältöön

Nenäpäivä tulee! Tuetaan yhdessä apua tarvitsevia lapsia

Nenäpäivää vietetään 11. marraskuuta. JHL on tuttuun tapaan mukana auttamassa, jotta maailmasta tulisi parempi paikka lapsille. Lahjoittamalla tuet lapsityövoiman vastaista työtä.

Hyväntekeväisyystempaus Nenäpäivää vietetään 11. marraskuuta. Nenäpäivä kerää varoja maailman heikoimmassa asemassa olevien lapsien auttamiseksi. Me ammattiliitto JHL:ssä olemme olleet mukana Nenäpäivässä jo usean vuoden ajan, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Lahjoitimme parhaillaan käynnissä olevaan keräykseen 3000 euroa.

Nenäpäivän lahjoituksilla tuetaan maailmalla lasten koulutusta, terveyttä, turvaa ja ravinnonsaantia. Lahjoitukset jaetaan yhdeksän suomalaisen kehitysyhteistyöjärjestön kesken. Yksi järjestöistä on Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK, joka tekee kehittyvissä maissa töitä lapsityövoimaa vastaan. SASK edistää työllään myös sitä, että ihmisoikeuksia kunnioitettaisiin ja että työstä saisi elämiseen riittävän palkan. JHL on SASKin jäsenjärjestö. Tutustu solidaarisuustyöhömme!

Näin lahjoitat maailman lasten hyväksi

Kannustamme jäseniämme, yhdistyksiämme ja yhteistyökumppaneitamme mukaan tekemään hyvää! Pienikin lahjoitus auttaa!

Nenäpäivä-keräykseen voit lahjoittaa MobilePaylla numeroon 22123.

Lahjoita tilisiirrolla Nenäpäivä-säätiön tilille viitteellä 4006. Tässä tilinumerot:

  • Osuuspankki: FI44 5780 1020 0003 14
  • Nordea: FI37 1572 3000 3844 20
  • Danske Bank: FI47 8000 1570 8504 13

Voit lahjoittaa myös netissä.

Nenäpäivän huipentaa maankuuluisaa tv-spektaakkeli, jota voit seurata 11.11. klo 19–23.30 Yle TV1 -kanavalla ja Yle Areenassa. Suoran lähetyksen juontavat tänä vuonna Mikko Kuustonen, Hanna Visala ja Maaria Nuoranne. Musiikkia tarjoilevat muun muassa Irina, Hassan Maikal, Nelli Matula ja monta muuta eturivin artistia.