Siirry sisältöön

Tällaista oli JHL:n edustajiston syyskokouksessa – katso video!

Edustajistomme kokoontui viime viikolla syyskokouksen merkeissä. Videon kautta pääset sukeltamaan kokouksen tunnelmiin.

Ammattiliitto JHL:n edustajiston syyskokous järjestettiin 26.–27. lokakuuta Vantaalla.  Edustajistomme muun muassa käsitteli aloitteita sekä hyväksyi liiton jäsenmaksun, talousarvion ja toimintasuunnitelman.

Alla olevan videon katsomalla pääset kurkistamaan, että miltä kokouksessa näytti ja mitä siellä tapahtui.

Kokouksen käänteisiin pääset perehtymään myös Motiivin laajan jutun kautta. Tästä pääset lukemaan!

Edustajisto on korkein päättävä elin JHL:ssä. Se päättää, millaista liiton toiminta on. Edustajisto koostuu 120:stä ihan tavallisesta JHL:n jäsenestä. Jäsenemme siis päättävät toiminnastamme! Edustajat seuraavaksi viideksi vuodeksi valittiin vaaleilla tämän vuoden alussa. Tutustu edustajiston tehtäviin!