Siirry sisältöön

Varmista, että saat JHL:n jäsenkalenterin myös ensi vuonna!

Pirteän punainen jäsenkalenteri vuodelle 2023 postitetaan marraskuussa ilmestyvän Motiivin numero 7 mukana. Tarkista lokakuun loppuun mennessä pari asiaa, että saat kalenterin varmasti.

Jäsenkalenteri vuodelle 2023 sujahtaa postiluukustasi seuraavan Motiivin mukana marraskuussa – jos vain olet tilannut kalenterin. Tarkista 31.10.2022 mennessä omaJHL:stä, oletko jo tilaaja.

Jos olet tilannut kalenterin jo aiemmin

Tarkista, että omaJHL:ssä näkyy jäsenkalenterin kohdalla teksti ”Tuote on toimitettu”. Merkintä tarkoittaa, että olet tilannut kalenterin jo aiemmin. Tällöin kalenterin pitäisi tulla sinulle automaattisesti.

Jos et vielä ole kirjautunut kertaakaan omaJHL:ään, tutustu palveluun tästä.

Jos et aiemmin ole halunnut kalenteria, mutta nyt haluatkin tilata sen

Kirjaudu omaJHL:ään, mene siellä kohtaan ”Tuotteet ja tilaukset”, klikkaa avautuneella sivulla Jäsenkalenterin kohdalla ”Tilaa”.

Näkymä omaJHL:n etusivusta
Päästäksesi tilaamaan jäsenkalenterin, klikkaa omaJHL:n etusivulla linkkiä Tuotteet ja tilaukset.

Mobiililaitteissa kirjauduttuasi klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakaviivaa. Näyttöön avautuu valikko.

Klikkaa kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Näkymä tuotetilaussivusta omaJHL:ssä
Tilaa jäsenkalenteri klikkaamalla oranssia Tilaa-painiketta

Ammattiliitto JHL:n jäsenkalenteri muuttui tilauspohjaiseksi kolme vuotta sitten. Näin halusimme varmistaa, että se menee vain heille, joilla sille on käyttöä. Näin säästämme luontoa.

Jos olet todennut, että et enää tarvitse jäsenkalenteria, käy peruuttamassa tilauksesi omaJHL:ssä samalta sivulta kuin tilauskin tehdään.