Siirry sisältöön

Ammattiliitto JHL mukana Ateria-tapahtumassa 8.11.

Marraskuussa on jälleen tiedossa julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivät. Ateria-tapahtuma järjestetään 8.11. Helsingin Messukeskuksessa. JHL on siellä näkyvästi esillä!

Ateria-tapahtuma on perinteikäs sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Tapahtumasta on muodostunut alan toimijoiden yhteinen kontaktifoorumi, jossa ruokapalvelun ammattilaiset ja palvelutarjoajat kohtaavat toisensa.

Tänä vuonna Aterian teema on Arvostettuna osaajana muutoksessa.

Ammattiliitto JHL näkyy ja kuuluu tapahtumassa

Voit rekisteröityä tapahtumaan jo nyt. Ateria on maksuton ja suunnattu vain julkisen ruokapalvelun ammattilaisille, ei opiskelijoille, eläkeläisille tai teollisuuden edustajille.

Kannattaa myös jo etukäteen tarkistaa ohjelmasta mielenkiintoisimpien puheenvuorojen ja luentojen aikataulut ja aiheet.

Liiton jäseniä kiinnostaa taatusti esimerkiksi se, miten kehittää kestävää kouluruokailua oppilaita osallistaen sekä turvallisen ruuan valmistaminen. Aihe on esillä sekä allergoiden että gluteenittomuuden kantilta. Varmasti antoisa on myös Kari Ketosen osuus, jonka teemana on stressinhallinta.

Käy ehdottomasti kuulemassa ainakin mitä oman ammattiliittosi ammattialapäälliköllä Marjut Mankalla on sanottavaa alan tähtiosaajien ammatti-identiteetistä, jaksamisesta ja työhyvinvoinnista muutosten keskellä. Marjut on lavalla klo 10.30 ja paikkana on Sali 1.

JHL:n messuosastolta löydät asiantuntijoita, joiden kanssa voit keskustella ammattialan ajankohtaisista asioista. Olet lämpimästi tervetullut myös ihan vaan moikkaamaan oman liittosi ihmisiä!