Siirry sisältöön

Uusia jäsenetuja! Alehintaista luettavaa pimeneviin syysiltoihin

Saat jäsenetuna 20 prosenttia alennusta sekä Voima-lehdestä että Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -digilehdestä.

Mikäs onkaan syksyllä ihanampaa, kuin käpertyä viltin alle lueskelemaan kahvikupin kera. Ilolla ilmoitammekin uusista jäseneduistamme, saatte laatuluettavaa alehintaan. Voima ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta JHL:n jäsenille -20 %. Lämpöisiä lukuhetkiä!

Voima

Voima -lehden logo. Valkoisella taustalla lukee mustalla teksillä Voima.Voima on painosmäärältään Suomen suurin kulttuurilehti. Se nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1999.

Voima tarjoaa JHL:n jäsenille -20 % kaikista Voiman verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Alennus aktivoituu, kun syötät alekoodin VoimaJHL verkkokaupan kassalla.

Voiman vuositilauksen lisäksi Voimakaupasta voi tilata esimerkiksi yhteiskunnallista kirjallisuutta, vaatteita ja julisteita. Tilaukset: https://kauppa.voima.fi.

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehden logo. Lehden nimi lukee tekstinä vaaleaa taustaa vasten.

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehti sisältää tiukkaa asiaa maailmasta ja perehdyttää ajankohtaisiin politiikan koukeroihin. Le Monde diplomatique -lehti ilmestyy 18 eri kielellä ja eri editioita on 29. Suomen “Diplon” erikoispiirteenä on, että se julkaisee myös riippumattoman venäläisen Novaja Gazetan artikkeleita ja sisältää suomalaisen kirjaliitteen.

Diplo tarjoaa JHL:n jäsenille -20% digilehden tilauksesta. Alennus aktivoituu, kun syötät alekoodin DiploJHL verkkokaupan kassalla. Tilaukset: https://mondediplo.fi.

Ammattiliitto JHL:n jäsenillä on läjäpäin erilaisia jäsenetuja. Jos perinteinen lukeminen ei nappaa, meiltä löytyy alennuksia myös äänikirjapalveluihin! Jäsenetuja pääset selaamaan tästä.