Siirry sisältöön

Kone älä hyydy –webinaari varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työntekijöiden kuormittuminen ja palautuminen on webinaarin ”Kone älä hyydy” aiheena 11.10.2022. Webinaari on ilmainen.

Webinaari ”Kone älä hyydy” keskittyy tiistaina 11.10. klo 13−14.15 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työntekijöiden kuormittumiseen ja palautumiseen.

Maksuton webinaari on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen alalla työskenteleville, perusopetuksen, kuntien sivistystoimen sekä kuntayhtymien johdolle.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 9.10.2022.

Ilmoittaudu Kone älä hyydy -webinaariin tästä

Tapahtumassa kuullaan urheilulääkäri, terveysjohtaja Pippa Laukan alustus otsikolla Energiaa palautumisesta.

JHL:n työelämäasiantuntija Merja Hyvärinen on tapahtumassa mukana keskustelemassa päivän aiheesta.

Jos et pääse 11. päivän tilaisuuteen, voit katsoa tallenteen myöhemmin Etukeno-tapahtumien sivulta. Tutustu myös aikaisempiin Etukeno-verkkotapahtumiin.

Etukeno on maksuttomien verkkotapahtumien sarja, joka pureutuu liikkumisen ja etenkin liikkumattomuuden kysymyksiin. Sarja on osa Liikkuva aikuinen -ohjelmaa.

Liikkuva aikuinen- ohjelma on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Ohjelma tavoitteena on saada työikäiset liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Liikkuva aikuinen -ohjelma jatkaa toimintansa päättäneen Kunnossa kaiken ikää -ohjelman perintöä.