Siirry sisältöön

Jäsentietojen päivityskampanjan palkinnot arvottu – lähes 13 000 henkilöä osallistui kampanjaan

Lähes 13 000 JHL:n jäsentä kävi tarkistamassa jäsentietonsa omaJHL:ssä ammattiliitto JHL:n päivityskampanjan aikana. Kampanja järjestettiin 23.8.−18.9.2022 ja sitä tehostettiin lahjakorttien arvonnalla.

Syksyn jäsentietojen päivityskampanja on tältä vuodelta ohi. Kampanjan aikana lähes 13 000 JHL:n jäsentä kävi tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä tietonsa omaJHL:ssä. JHL:n jäsenpalvelupäällikkö Jutta Pekosen mukaan kävijöiden määrä oli samaa luokkaa kuin viime vuoden kampanjassa, vaikka silloin kampanja oli kaksi viikkoa pidempi.

– Kiitämme kaikkia kampanjaan osallistuneita. Lähetämme jäsenillemme viestejä  sähköposteihin, kännyköihin ja myös kirjeitse. Kun jäsentiedot ovat ajan tasalla, kohdennetut JHL:n viestit tulevat perille, Pekonen toteaa.

Kaikkien kampanja-aikana 23.8.−18.9.2022 omaJHL:ään kirjautuneiden kesken arvottiin 10 kappaletta 100 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvonta on suoritettu ja palkinnot on lähetetty voittajille.