Siirry sisältöön

Uusi lomaetu! Vierumäen huvilat kutsuvat luontoon ja liikkumaan

Huviloiden varaus aukeaa 1. lokakuuta. Upouutta lomaetua pääsevät hyödyntämään kaikki ammattiliitto JHL:n jäsenet.

JHL tarjoaa jäsenilleen uuden lomaedun, Vierumäen huvilat. Huviloita on kaksi, ja ne sijaitsevat Päijät-Hämeessä loistavista liikuntamahdollisuuksistaan tunnetulla Vierumäellä. Myös luonto on lähellä tässä lomakohteessa, joten rentoutumaan pääsee myös metsän rauhaan.

Huvilan keittiö. Valkoiset keittiökalusteeet ja iso ruokapöytä.
Huvilan keittiössä kelpaa kokkailla ja viettää aikaa yhdessä.

Hulppeat tilat kahdeksalle hengelle

Jos liikkuminen tai ulkoilu ei inspiroi, huvilalomaa kelpaa viettää vaikka pelkästään sisätiloissakin, koska tilat näissä paritalon puolikkaissa ovat hulppeat. Molemmissa huviloissa on 3 makuuhuonetta ja 8 vuodepaikkaa. Hyvin varustellussa keittiössä on mukava kokkailla, ja tilavassa olohuoneessa takan äärellä viettää mukavasti aikaa vähän isompikin poppoo. Saunomaankin pääsee, totta kai!

Varaaminen käy näppärästi verkossa

Huviloiden varaus aukeaa 1. lokakuuta JHL:n lomavaraamossa. Majoituspaikan minimivarausaika on kaksi yötä. Tänä vuonna viikko huvilassa sesonkina maksaa 750 euroa. Sesongin ulkopuolella viikon yöpyminen kustantaa 500 euroa.

Vierumäen huviloiden esittelysivulla pääset tutustumaan lomaetuun ja hinnastoon tarkemmin.

Huvilan olohuone, jossa sohva, televisio ja takka.
Olohuoneessa on mukava katsella takkatulta tai telkkaria.

JHL:n jäsenillä on rutkasti lomaetuja

Vierumäki ei ole ainoa laatuaan, tarjoamme jäsenetuna lukuisia huokeita lomapaikkoja ympäri Suomen!

Kiinnostaako lomaetumme, mutta et ole vielä jäsen?

Liity Suomen monipuolisimpaan ammattiliittoon!