Siirry sisältöön

JHL:n sähköisissä palveluissa käyttökatko perjantaina 23.9. alkaen klo 16–22

JHL:n sähköisissä palveluissa on käyttökatko perjantaina 23.9. alkaen klo 16. Katko kestää noin klo 22 saakka. OmaJHL, omaKoulutus ja omaYhdistys sekä jhl.fi:n jäsen- ja aktiivisivut ja sähköinen liittymislomake ovat tuolloin pois käytöstä.

Perjantai-iltapäivällä 23. syyskuuta klo 16 alkava sähköisten palvelujen käyttökatko aiheuttaa sen, että ammattiliitto JHL:n jäsenet eivät pääse kirjautumaan omaJHL:ään, omaYhdistys-palveluun eivätkä ilmoittautumaan JHL:n järjestämiin koulutuksiin. Myöskään jhl.fi-sivujen jäsen- tai aktiivisivuille kirjautuminen ei onnistu eikä sähköisellä liittymislomakkeella pääse liittymään JHL:ään.

Käyttökatko on noin kuuden tunnin mittainen, kello 16–22. Katkos johtuu järjestelmäpäivityksestä.

Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.