Siirry sisältöön

Perhepäivähoitaja, tule kuulemaan miten työehtosi muuttuvat lokakuussa

Omassa kodissa työskentelevät kunnalliset perhepäivähoitajat siirtyvät kuukausipalkan piiriin lokakuun alusta alkaen. Tämä ja muut mielenkiintoiset tes-kuviot ovat esillä 14.9., kun JHL:n järjestää Teams-webinaarin perhepäivähoitajien uudesta työehtosopimuksesta.

Tavoite kunnallisten perhepäivähoitajien saamisesta kuukausipalkan piiriin toteutui vihdoin kesän kynnyksellä, kun uudet kunta-alan virka- ja työehdot paketoitiin. Perhepäivähoitajien liite 12 on osa KVTES:iä.

Lokakuun alusta alkaen palkan suuruus ei enää ole riippuvainen hoitolasten määrästä eikä ammatillisesta tutkinnosta. Syyskuun 30. päivään saakka palkkaa maksetaan vanhojen määräysten mukaan, eli varattujen hoitopaikkojen lukumäärän ja käytössä olevien hoitopaikoista maksettavien korvausten mukaan​, ellei paikallisesti ole sovittu toisin.

Jos uudessa tessissä on mitään, mikä on vielä vastausta vailla, niin kannattaa olla kuulolla tietokoneen tai mobiililaitteen äärellä 14.9. klo 18-20. Tuolloin JHL järjestää omassa kodissa työskenteleville kunnallisille perhepäivähoitajille Teams-webinaarin, jossa aihetta avataan perin pohjin.

Jos mielessäsi on jo nyt asia tai kysymys, johon kaipaat lisäselvyyttä, voit lähettää sen etukäteen 12.9. mennessä osoitteeseen: kyselytunti@jhl.fi. Laita viestin otsikoksi PPH.

Tilaisuudessa osallistujien mikrofonit ja kamerat ovat pois päältä. Mikäli tarvitset webinaariin liittyvää teknistä tukea, assistenttimme Magdalena auttaa sinua mielellään 14.9. klo 17.45-18.15 välisenä aikana:
magdalena.tenio-jaquet@jhl.fi / 040 614 6677

Klikkaa tästä itsesi 14.9. webinaariin

Tutustu omassa kodissa työskentelevien kunnallisten perhepäivähoitajien liitettä​ esittelevään diasarjaan