Siirry sisältöön

Virkisty Yyterissä reiluun jäsenhintaan

Lähde Yyteriin viettämään rentouttavia hetkiä. JHL:n jäsenenä saat Yyterin virkistyshotellissa 20 prosentin alennuksen standard-huoneista ja normaaleista majoituspaketeista. Lisäksi perheille on tarjolla vuorokauden perhepaketteja.

JHL:n jäsenenä saat Yyterin virkistyshotellissa 20 prosentin alennuksen standard-huoneista ja kaikista normaalihintaisista majoituspaketeista (ei koske sviittejä).

Erikoisetuna saat yhden vuorokauden perhepaketin hintaan 120 euroa,  sisältäen 1 vrk:n majoituksen perhehuoneessa (2 aikuista ja 2 lasta 4–14v), buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön. Kylpylässä on mm. ympäri vuoden auki oleva ulkoallas, kuntoallas, poreallas ja vesiliukumäki.

Edut ovat voimassa 22.12.2022 saakka, ei kuitenkaan erikoistapahtumien tai juhlapyhien aikaan.

Seurueessa oltava yksi jäsenkortin haltija. Tee varaus suoraan hotelliin joko puhelimitse 02 628 5300 tai sähköpostitse info@virkistyshotelli.fi. Jäsenyys on mainittava jo varausvaiheessa. Muista ottaa jäsenkorttisi mukaan, sillä sitä kysytään sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Yhdistykset, kysykää  yhdistysten erikoisedusta majoittuvaan kokoukseen!

Muista että tämäkin etu on tarkoitettu vain JHL:n jäsenille.

Liityty sinäkin jäseneksi

Tutustu myös muihin JHL:n jäsenetuihin.