Siirry sisältöön

Helsingin palkkasotku ratkaistava heti – Tule mukaan #Eräpäivä-mielenosoitukseen keskiviikkona 24.8.

Ei ole oikein, että jokainen Helsingin kaupungin työntekijä joutuu jokaisena palkkapäivänään jännittämään, tuleeko palkka tilille ja onko summa oikea. Pahoitteluilla ei makseta laskuja eikä ruokaostoksia. Ratkaisujen eräpäivä on nyt.

Liian moni Helsingin kaupungin työntekijä on joutunut kärsimään palkanmaksussa tapahtuneista virheistä, ja ongelmat ovat kestäneet aivan liian pitkään. Kaupungin päättäjien ja järjestelmätoimittaja Sarastian täytyy korjata ongelmat välittömästi – eräpäivä on tänään!

Osoita tukesi, tule mukaan!

Ammattiliitot JHL ja OAJ kutsuvat kaikki mukaan #Eräpäivä-mielenosoitukseen, joka järjestetään Helsingin Senaatintorilla 24. elokuuta kello 16 alkaen. Kerrotaan yhdessä terveisemme kaupunginvaltuutetuille, jotka kokoontuvat alkuillasta Helsingin kaupungintalolle.

Kutsumme jäsentemme lisäksi lämpimästi mukaan jokaisen, joka haluaa osoittaa tukensa Helsingin kaupungin työntekijöille. Välitäthän kutsua eteenpäin!

Tapahtuman lähestyessä löydät lisätietoja Facebook-tapahtumasta sekä JHL:n verkkosivuilta.