Siirry sisältöön

Ammattiliitto JHL antaa jäsenilleen palvelulupauksen: Meidät saavuttaa helposti, vaikutamme työelämään

Haluamme palvella jäseniämme entistäkin paremmin. Meidän kanssamme on helppo asioida, ja viemme hoidettavat asiat loppuun saakka.

Haluamme palvella jäseniämme entistäkin paremmin. Meidän kanssamme on helppo asioida, ja viemme hoidettavat asiat loppuun saakka.

Olemme asettaneet itsellemme kovan tavoitteen: Haluamme olla Suomen vaikuttavin, välittävin ja vahvin ammattiliitto. Se onnistuu vain, jos jäsenet kokevat JHL:n omakseen ja haluavat olla mukana toiminnassa.

Ammattiliitto JHL on nyt antanut palvelulupauksen.  Olemme läsnä työpaikallasi ja hoidamme jäsentemme asiat jouhevasti ja oikea-aikaisesti. Meihin saa yhteyden helposti ja monella tavalla. Kohtaamme jäsenemme aidosti ja kuunnellen ja sovimme, miten asiaa voidaan hoitaa yhdessä eteenpäin.

Hyvää asiakaspalvelua on myös se, että kerromme jäsenille totuudenmukaisesti, miten voimme heitä auttaa. Ohjaamme palveluluiden ääreen, turhaa pompottelua vältetään. Hoidamme asiat loppuun saakka ja käytämme kaikesta selkeää kieltä.

Osana liiton palvelua vaikutamme myös yhteiskunnallisiin asioihin. Nostamme julkisuuteen työntekijöiden näkökulmia ja vaikutamme asiantuntijana työelämään. Tavoitteenamme on pitää jäsenten työehdot kunnossa.

Näin palvelulupauksemme syntyi

Järjestöjohtajamme Nina Heikkilä kertoo podcastissa, kuinka palvelulupauksemme syntyi. Keskustelukumppanina on Design Director Vision Factorysta.