Siirry sisältöön

Yksityisellä sosiaalialalla kova pyrkimys sopimukseen ennen kesälomia

Ammattiliitto JHL jatkaa yhä neuvottelua yksityisen sosiaalialan työehdoista. Tapaamisia on nyt tiiviiseen tahtiin ja tahto sopimuksen syntyyn on kova molemmilla puolilla neuvottelupöytää.

Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtoneuvottelut jatkuvat jälleen tällä viikolla. Ammattiliitot ja työnantaja rutistavat nyt tiukasti sopua kasaan ennen juhannusta. Sekä tälle että ensi viikolle on sovittu kolme neuvottelua.

– Olemme nyt yhteisesti käyneet läpi työnantajan esitystä palkankorotuksista. Neuvoteltavaa riittää tästäkin asiasta yhä, JHL:n neuvottelijat Laura Kovalainen ja Tanja Tuunainen-Vainio kuvaavat tilannetta.

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee

Uutisen asiasanoja korjattu 15.6.