Siirry sisältöön

Ammattiliitto JHL:n edustajisto valitsi itselleen uuden puheenjohtajiston

Ammattiliitto JHL:n uusi edustajisto on parhaillaan koolla järjestäytymiskokouksessaan Helsingissä. Edustajisto valitsi itselleen tiistaina 7. kesäkuuta uuden puheenjohtajakolmikon.

Seuraavat viisi vuotta ammattiliitto JHL:n edustajistoa johtaa naiskolmikko Etelä- ja Varsinais-Suomesta.  Edustajisto on JHL:n ylin päättävä elin, jonka toimikausi kestää viisi vuotta.

Edustajiston puheenjohtajana jatkaa kunta-alaa edustava Eija Paananen pääkaupunkiseudun vaalipiiristä. Helsinkiläinen Paajanen on luotsannut JHL:n edustajiston kokouksia vuoden 2021 toukokuusta lähtien.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi edustajisto valitsi raisiolaisen Satu Rantasen. Varsinais-Suomen vaalipiiristä tulevalla Rantasella on vuosien kokemus luottamustehtävien hoitamisesta. Hän edustaa yksityisiä sopimusaloja.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi edustajisto valitsi lohjalaisen Tiina Liimataisen. Etelä-Suomen vaalipiiristä tuleva Liimatainen on pitkän linjan järjestöaktiivi. Edellisellä edustajistokaudella hän oli JHL:n hallituksen jäsen.

Seuraa ammattiliitto JHL:n edustajiston järjestäytymiskokousta liiton kanavissa jhl.fi, Facebook ja Twitter, tunnisteella #JHLedustajisto