Siirry sisältöön

Oikeutta siivoojille 15.6. – nyt on heidän vuoronsa näkyä!

Keskiviikkona 15.6. vietetään kansainvälistä siivoojien oikeuksien päivää, jolloin ammattiliittojen aktiivit ympäri maailmaa kampanjoivat siivousalan arvostuksen puolesta. Helsingin Narinkkatorilla tempaistaan tuolloin näkyvästi.

Tule mukaan Helsingin Narinkkatorille 15.6. kello 15.00 alkavaan tapahtumaan, jossa edistämme siivooja-ammattikunnan näkyvyyttä ja osoitamme arvostusta tälle korvaamattomalle työlle.

Ohjelmassa on paljon hauskaa ja hyödyllistä tietoa ja aktiviteetteja siivousalasta. Tule vaikkapa testaamaan kuinka nopeasti sinä pystyt petaamaan sängyn kelvollisesti ja totea, kuinka vauhdilla ja mallikkaasti sen täytyy oikeassa työssä tapahtua. Saatat hämmästyä.

Pystyisitkö itse samaan?

JHL ja Pam ovat yhteistyössä järjestäneet tapahtuman, johon ovat tervetulleita niin alan ammattilaiset kuin siivoustyöstä ja siivoojien oikeuksista kiinnostuneet.

Käy JHL:n teltalla moikkaamassa liittosi ihmisiä ja keskustelemassa siivousalan asioista. Samalla kuulet varsin maukkaasta tavasta, jolla voit laittaa kiitokset menemään arvostamallesi siivoojalle.

Laita myös liiton some-kanavat seurantaan, niistä saat lisätietoa Oikeutta siivoojille -teemaan liittyen:

Facebook:
JHL -Ravitsemis- ja puhtausalan ammattilaiset
Ammattiliitto JHL
Oikeutta siivoojille -päivä

Instagram:
Ammattiliitto JHL

Twitter:
Ammattiliitto JHL

Oikeutta siivoojille (engl. Justice for Janitors/Justice for Cleaners) on Yhdysvalloista alkunsa saanut liike, jonka tavoitteena on siivousalalla työskentelevien työolojen ja palkkauksen parantaminen. Liike tukee vahvasti siivoojien ammatillista järjestäytymistä ja taistelua kunnollisten palkkojen puolesta.

Korjattu 12.6.2022 klo 18.12. Muutettu tapahtuman viikonpäivä oikeaksi.