Siirry sisältöön

Uusi etu JHL:n jäsenille: Puhti auttaa sinua huolehtimaan terveydestäsi

JHL:n uusin jäsenetu liittyy terveydestä huolehtimiseen.  Puhti-palvelun avulla voit selvittää miten elimistösi voi ja mihin terveytesi ylläpito kannattaa suunnata. Palvelusta saat esimerkiksi terveystarkastuksia ja erilaisia testipaketteja.

Puhti tarjoaa paitsi valmiita testipaketteja ja yksittäisiä testejä hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen, myös valmennusta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Koodilla JHL15 jäsenet saavat 15 % alennusta Puhdin testipaketeista ja tutkimuksista. Tarjous on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu ei koske lahjakortteja.

Testejä voit ottaa ilman lääkärinlähetettä useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Tulokset saat Oma Puhti -palveluun ja voit ottaa ne mukaasi esimerkiksi lääkärille tai ravitsemusterapeutille.

Tutustu tästä testipaketteihin ja käytä jäsentarjous eduksesi!

Esimerkiksi Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta.