Siirry sisältöön

Tervetuloa Ammattiliitto JHL:ään, uusi jäsen: Kutsumme sinut virtuaalikeikalle 1.6.

JHL:n uusi jäsen, olet tehnyt loistavan päätöksen ja liittynyt tähtiammattilaisten joukkoon, onneksi olkoon! Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen parhaaseen hyvinvointialojen liittoon 1. kesäkuuta, tule kuulemaan, mitä juuri sinun alallasi tapahtuu tänä vuonna!

JHL on julkisten ja hyvinvointialojen oma ammattiliitto, meidän joukkoomme kuuluu lukemattomien alojen ammattilaisia. Tätä valiojoukkoa kutsutaan tähtiammattilaisiksi, sillä he pitävät Suomen pyörät pyörimässä niin myötä- kuin vastatuulessa.

Jos et vielä ole JHL:n jäsen, liity joukkoon ja tule mukaan!

Uusien jäsenten illassa 1. kesäkuuta 2022 pääset kuulemaan ajankohtaista asiaa ammattiliitostasi ja siitä, mitä juuri sinun alallasi on tapahtumassa tänä vuonna. Toivotamme juuri sinut tapaamaan virtuaalisesti muita JHL:n uusia jäseniä.

Käymme tilaisuudessa läpi myös yleisimpiä jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, jotka kaikkien uusien jäsenten on hyvä tietää. Tilaisuus kestää noin puoli tuntia, sen jälkeen voit jäädä seuraamaan Youngheartedin virtuaalikeikkaa!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki JHL:n uudet jäsenet, jotka eivät vielä ole tutustuneet liiton toimintaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan oitis!

Psst! Käy täältä kurkkaamassa, miten mahtavia jäsenetuja JHL sinulle tarjoaa!