Siirry sisältöön

Ryntäys JHL:n riveihin jatkuu: 10 000 uuden jäsenen raja rikki jo ennen vuoden puoliväliä!

Joukkomme on nyt entistäkin vahvempi: olemme saaneet alkuvuonna joukkoomme ennätysmäärän uusia JHL:n jäseniä. Liity sinäkin jo tänään!

Ammattiliitto JHL saa tällä hetkellä uusia jäseniä hurjalla vauhdilla. Toukokuun puoliväliin mennessä laskuri ylitti  jo 10 000 liittymisen rajan.

Liity sinäkin jäseneksi!

JHL on alkuvuoden aikana puolustanut näyttävästi jäsentensä etuja sopimuspöydissä, neuvotteluita on vauhditettu myös lakoilla sekä ylityö- ja vuoronvaihtokielloilla.

– Jäsenyyden merkitys nähdään, kun tilanne on tiukka. Ammattiliiton merkitys konkretisoituu lakkokeväänä, JHL:n järjestöjohtaja Pertti Paajanen arvelee.

Jäsenenä saat tukea, turvaa ja oivia etuja!

Ammattiliitto JHL tekee päivittäin työtä sen eteen, että jäsenten työehdot ja palkat pysyvät kunnossa. Jäsenenä saat myös maksutonta oikeusapua, matkavakuutuksen, ja jatkuvasti laajenevan kattauksen muita rahanarvoisia etuja!

JHL on edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto

JHL on tänä vuonna sekä Suomen paras että edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto. Jäsenmaksu on tasan prosentti bruttotuloista, tarkista jäsenmaksusi suuruus!

Upea iltatilaisuus sinulle, uusi jäsen!

Kolme muusikkoa kuvassa, joka esittelee Younghearted-yhtyeen virtuaaliesiitymistä 1.6. kello 17.45.

Haluamme toivottaa juuri sinut tervetulleeksi JHL:n riveihin! Uusien jäsenten illassa 1. kesäkuuta 2022 pääset kuulemaan ajankohtaista asiaa ammattiliitostasi ja siitä, mitä juuri sinun alallasi on tapahtumassa tänä vuonna. Samalla tapaat muita uusia JHL:n jäseniä.

Käymme läpi myös yleisimpiä jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, jotka kaikkien on hyvä tietää. Tilaisuuden jälkeen voit jäädä seuraamaan Youngheartedin virtuaalikeikkaa!

Uutista muokattu 23.5., lisätty tiedot Uusien jäsenten illasta.