Siirry sisältöön

Younghearted tähdittää JHL:n virtuaalivalmistujaisia 1.6., tule mukaan!

Ammattiliitto JHL tarjoilee kaikille avoimet virtuaalivalmistujaiset kesäkuun kunniaksi! Tule kuuntelemaan Youngheartedin esiintymistä ja onnittelemaan ammattiin valmistuneita, uusia tähtiammattilaisia!

Kesä on täällä yllättävän pian, ja se tuo tullessaan myös joukon uuteen ammattiin valmistuvia nuoria ja aikuisia!

Ammattiliitto JHL haluaa onnitella kaikkia tulevaisuuden tähtiammattilaisia, jotka ovat saaneet opintonsa pakettiin. JHL:n virtuaalivalmistujaiset tärähtävät internetiin keskiviikkona 1. kesäkuuta kello 18. Tapahtumaa tähdittää Emma- ja UMK-ehdokkaanakin tunnettu Younghearted.

Valmistujaisiin pääset osallistumaan maksutta ja mukana olevien kesken arvotaan muun muassa lahjakortteja ja useampi riippumatto! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30. toukokuuta.

Ilmoittaudu valmistujaisiin

Tähtiammattilaisten ammattiliitto JHL taistelee sen puolesta, että työmarkkinat ovat reilut myös nuorille ja vastavalmistuneille. Liity sinäkin tähtiammattilaisten joukkoon jo tänään, JHL on Suomen paras ja edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto.

Päivitetty 4.5. kello 8.36, lisätty kappale JHL:n jäseneksi liittymisestä.