Siirry sisältöön

Historiallinen jäsenvyöry! Ammattiliitto JHL on alkuvuonna houkutellut ennätysmäärän uusia jäseniä

Alkuvuoden aikana JHL:n jäseneksi on liittynyt jo liki 4 500 palkansaajaa. Eniten joukkoon on liittynyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Jos et vielä ole JHL:n jäsen, liity jo tänään!

Hienoja uutisia sinulle, ammattiliitto JHL:n jäsen! Joukkoomme on alkuvuoden aikana liittynyt ennätysmäärä uusia jäseniä.

Liity sinäkin jäseneksi jo tänään!

Ammattiliittoon on alkuvuoden aikana liittynyt lähes 4 500 maksavaa jäsentä. Tahti on historiallisen kova. Liittyminen on ollut vilkasta varsinkin maaliskuussa. Silloin jäseniä liittyi yli kaksinkertainen määrä aiempiin vuosiin verrattuna. Liittymisintoa selittävät osaltaan lakot ja muut toimet, joilla vauhditetaan sopimusneuvotteluita.

– Työpaikoilla ja somessa käydään nyt vilkasta keskustelua oikeudesta kohtuulliseen palkkaan ja reiluihin työehtoihin. Jäsenyyden merkitys nähdään nyt, kun tilanne on tiukka, ja ammattiliiton merkitys joukkovoiman kokoajana konkretisoituu lakkokeväänä. Moni liittyy, jotta pääsee ottamaan kantaa ja osoittamaan tukensa neuvottelijoille esimerkiksi osallistumalla lakkoon, JHL:n järjestämispäällikkö Pertti Paajanen kertoo.

JHL on edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto

Ammattiliitto JHL on tänä keväänä näkynyt vahvasti mediassa ja jäsenten työpaikoilla. Samalla liiton rooli työehtoneuvotteluissa on tullut näkyväksi. Ammattiliitto puolustaa sopimuspöydissä reiluja työehtoja ja kunnollisia palkankorotuksia.

JHL on tänä vuonna sekä Suomen paras että edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto. Jäsenmaksu on tasan prosentti bruttotuloista. Myös edullinen jäsenmaksu houkuttaa liittymään JHL:n jäseneksi. Tarkista, kuinka edulliseksi JHL:n jäsenyys sinulle tulee. Jäsenenä saat myös kattavan edunvalvonnan ja upeita etuja!

Ammattiliitto houkuttaa etenkin kuntatyön ammattilaisia

JHL:n jäseneksi on alkuvuonna liittynyt monien alojen tähtiammattilaisia. Liittyneiden yleisin ammatti on varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Joukossa on myös runsaasti lähihoitajia, laitoshuoltajia ja koulunkäynnin ohjaajia.

Valtaosa liittyneistä työskentelee kunnallisilla sopimusaloilla, seuraavaksi eniten uusia jäsenistä on tullut SOTE-sopimuksen aloilta ja Avaintes-sopimuksesta.