Siirry sisältöön

Telan maksuton työeläkekoulu alkaa taas!

Koronan pakottaman tauon jälkeen Työeläkevakuuttajat Telan työeläkoulu alkaa taas pyöriä huhtikuun lopussa. Kevään ja syksyn aikana eläkeasioista kerrotaan kaikkiaan 11 paikkakunnalla.

Työeläkekoulussa Tela kertoo selkokielisesti työeläkekuntoutuksesta, työurien pidentämisestä ja eläke-etuuksista. Tilaisuuksissa alustajina ovat työeläkevakuuttajien ja Eläketurvakeskuksen asiantuntijat. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ajankohtaiskatsaus eläketurvan kehittämiseen sekä suomalaisen työeläkejärjestelmän kestävyyteen.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita erityisesti ammattiliittojen luottamushenkilöt, työsuojeluvaltuutetut, toimihenkilöt ja hallinnon jäsenet sekä aktiivit sekä kaikki ammattiliittojen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita työeläkejärjestelmästä, sen toiminnasta ja oman eläketurvan muodostumisesta.

Alueellisten työeläkekoulujen kiertue käynnistyy huhtikuun lopulla ja jatkuu kesäkuun puoliväliin saakka. Paikkakuntina keväällä ovat Lahti, Lappeenranta, Oulu, Kokkola, Kuopio ja Joensuu.

Syyskuun alussa eläkekoulutukset jatkuvat Tampereella, sitten Rovaniemellä, Turussa ja Seinäjoella. Syksyn viimeinen koulutus järjestetään lokakuun alussa Jyväskylässä.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä

Ilmoittautuminen kaikille paikkakunnille on jo avoinna ja se päättyy aina viikkoa ennen tilaisuutta. Esimerkiksi kevään ensimmäiseen kouluun Lahteen 28.4. ilmoittautuminen päättyy 21.4.

Tässä ovat koulupaikkakunnat:

Työeläkekoulutuksen paikkakunnat ja päivämäärät.

Koulutukset järjestetään arki-iltaisin kelo 17−20.

Ilmoittaudu tästä Telan työeläkekoulutukseen.

Tilaisuudet on järjestetty yhteistyössä palkansaajakeskusjärjestöjen SAK:n, Akavan ja STTK:n kanssa.