Siirry sisältöön

Yksityisen sosiaalialan neuvottelut jatkuivat, vuorossa työntekijöiden kirjausesitykset

Neuvottelut yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksesta jatkuivat tiistaina 22. maaliskuuta. Kaikkia kirjausesityksiä ei ole vielä ehditty käsitellä.

Yksityisen sosiaalialan neuvottelut jatkuivat työntekijöiden tavoitekirjausten läpikäynnillä. Työnantaja ei vielä ole kommentoinut kaikkia kirjauksia.

Sopimuskautta on alalla jäljellä vielä reilu kuukausi. Asioita on kuitenkin auki niin paljon, että ammattiliitto JHL ja muut osapuolet sopivat ylimääräisen neuvottelun ensi viikon alkuun.

– Pitkä neuvottelutauko ei nyt ole perusteltu. Sovittavaa on vielä paljon ja nykyinen sopimuskausi päättyy huhtikuun lopussa, vastaava sopimusasiantuntija Laura Kovalainen kertoo.

Huhtikuussa neuvotteluja jatketaan tiiviisti, tapaamisia on sovittu joka viikolle.

Kovalaisen lisäksi alan sopimuksesta neuvottelee JHL:ssä sopimusasiantuntija Tanja Tuunainen-Vainio. Hän perusteli blogissaan maaliskuun alussa, miksi palkankorotukset ovat myös alan yritysten etu.

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee