Siirry sisältöön

JHL:n aluetoimistojen ovet aukeamassa huhtikuun alussa

Pahin koronakurjimus vaikuttaisi olevan pikkuhiljaa selätetty. Tai ainakin olemme päässeet vaiheeseen, jolloin liiton aluetoimistojen paikan päällä tapahtuvaa toimintaa voidaan alkaa käynnistellä. Joitain muutoksia aukioloihin ja asiointiin on tiedossa.

Korona-aikahan pakotti muiden muassa JHL:n aluetoimistot sekä keskustoimiston siirtymään etäyhteyksien päähän. Palvelut ovat pelanneet poikkeusaikana digiyhteyksien ja puhelimen välityksellä.

Ja koska tämänhetkisten ennusteiden valossa tautitilanne olisi kääntymässä parempaan suuntaan, voimme palailla jäsenten henkilökohtaiseen ja kasvokkain tapahtuvaan palveluun.

Huhtikuun ensimmäisestä päivästä (1.4.2022) lähtien voit siis maanantaisin ja torstaisin klo 9-15 hoidella liittoasioita jälleen paikan päällä oman alueesi JHL-toimistossa.

Työttömyysturvakysymyksiin vastauksia vain työttömyyskassasta

Huomaathan, että aluetoimistot eivät enää jatkossa voi palvella jäseniä työttömyysturva-asioissa. Tämä johtuu Finanssivalvonnan työttömyyskassoja koskevista määräyksistä. Kaikki työttömyyspäivärahaa koskevat tiedustelut tulee tehdä suoraan työttömyyskassan omien palvelukanavien kautta.