Siirry sisältöön

Tule potkaisemaan vauhtia työsi kehittämiseen 28.3 – Ammattialawebinaarin tähtenä Petra Gargano!

Miten juuri sinun työtäsi pitäisi kehittää paremmaksi? Tule kuulemaan ideoita ja jakamaan ajatuksia ammattialawebinaariin 28. maaliskuuta kello 17.30! Tarvitsemme ideoitasi, koska sinä olet työsi paras asiantuntija.

Ammattiliitto JHL:n jäsen, tule mukaan pohtimaan parempaa tulevaisuutta työllesi! Miten kokin, sairaanhoitajan, mekaanikon tai siivoojan työ saadaan paremmin näkyväksi? Miten työoloja pitää petrata vanhainkodissa, koulussa tai sairaalassa? Ja miten ihmeessä tähän liittyy ammattiliitto JHL:n ammattialatoiminta?

Ammattien parempaa tulevaisuutta tehdään nyt. JHL:n webinaari kokoaa eri alojen ammattilaiset pohtimaan työtään yhdessä. Verkkotilaisuus järjestetään maanantaina 28. maaliskuuta kello 17.30–19. Kaikki ovat tervetulleita ilmaiseen tapahtumaan!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.3.

Webinaaria tähdittää muusikko Petra Gargano, joka tsemppaa kannustaa osallistujia ajattelemaan ja toimimaan uudella tavalla. Petralla on loistovinkkejä tiimityöstä sekä turvallisen ja luovan ilmapiirin muodostamisesta työpaikoille. Musiikkiakin on luvassa!

Webinaarisarja alueille keväällä 2022

Myös alueellinen ammattialatoiminta saa vauhtia tänä keväänä. Ammattiliittosi JHL järjestää Huhti–toukokuussa kahdeksan alueellista ammattialatapahtumaa. Seuraa verkkosivujamme ja somekanaviamme ja tule mukaan!