Siirry sisältöön

Työväenperinnelaitoksille neuvottelutulos

Tuloksen tarkemmasta sisällöstä tiedotetaan, kun sekä työntekijöiden että työnantajan edustajien hallinnot ovat hyväksyneet uuden työehtosopimuksen.

Työväenperinnelaitokset ovat saaneet neuvottelutuloksen. Osapuolet pääsivät sopuun uusista työehdoista keskiviikkona 16. helmikuuta. Neuvottelevat osapuolet olivat JHL, Työväenperinne – Arbetartradition, Työväen Arkiston Säätiö ja Yhteiskunnallinen Arkistosäätiö.

Aiempi tes oli voimassa 31. tammikuuta asti.

Seuraavaksi neuvottelutulos menee osapuolten hallintojen hyväksyttäväksi. Tiedotamme tuloksesta tarkemmin hyväksymisen jälkeen.

Lisätietoja:

Sari Jokinen, vastaava sopimusasiantuntija, 050 461 9316

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee