Siirry sisältöön

JHL:n edustajistovaalien viimeinen postiäänestyspäivä on huomenna – sähköisesti voit äänestää maaliskuun alkuun saakka

Ammattiliitto JHL:n edustajistovaalien viimeinen postiäänestyspäivä on perjantaina, 18. helmikuuta. Jos äänestät postitse, jätä äänestyskuori postin kuljetettavaksi viimeistään huomenna. Sähköinen äänestys jatkuu vielä maaliskuun alkuun.

Oletko aikeissa äänestää JHL:n edustajistovaaleissa postitse? Nyt alkaa olla jo kiire, sillä postin kuljetettavaksi vaalien äänestyskuori on jätettävä viimeistään huomenna perjantaina, 18. helmikuuta.

Sähköisesti voit äänestää aina tiistaihin 1.maaliskuuta kello 12 saakka. Katso sähköisen äänestyksen ohjeet tästä.

Vaalikone auttaa sopivan ehdokkaan löytämisessä

JHL:n vaalikone kertoo, millainen on ehdokkaiden äänensävy! Haluatko, että edustajasi kuroo palkkaeroja umpeen tai vähentää yhdistysten määrää JHL:ssä? Mitä mieltä hän on työtaisteluista tai ammattiliittosi jäsenmaksusta?  Vastaa vaalikoneen kysymyksiin ja löydä itsellesi paras ehdokas! Vaalikoneessa voit rajata ehdokkaita esimerkiksi iän, sukupuolen ja yhdistyksen mukaan.

Kaikki ehdokkaat löydät jhl.fi/vaalit2022 -sivulta. Klikkaa sivun päävalikon kohtaa Ehdokkaat.

Äänestämällä voit voittaa sähköpyörän tai 1 000 euron lahjakortin

Kaikkien äänestäneiden kesken ammattiliittosi JHL arpoo kolme sähköpyörää ja viisi 1 000 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Postiäänestyksen vaalikuoressa on tunniste, jonka avulla osallistut arvontaan. Kun äänestät sähköisesti, arvontaan tarvittavat tiedot lähtevät matkaan vaalijärjestelmästä.

Ammattiliittosi JHL kuitenkin pitää vaalisalaisuudesta huolta, eikä annettua ääntä ei voi yhdistää äänestäjään. Vaalin teknisestä toteutuksesta ja ääntenlaskennasta vastaa ulkopuolinen, auktorisoitu vaalitoteuttaja, eikä liiton henkilöstö käsittele äänestyslipukkeita tai ääniä millään tavalla.