Siirry sisältöön

Työkeskukset saivat neuvottelutuloksen

Tarkemmin tuloksesta tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat hyväksyneet sen.

Työkeskusten ja sosiaalisiksi yrityksiksi muuttuneiden työkeskusten työehtosopimuksen neuvottelutulos on saavutettu perjantaina 4. helmikuuta. Neuvottelutuloksesta tiedotetaan tarkemmin, kun neuvotteluosapuolten hallinnot ovat hyväksyneet sen.

Työkeskukset ovat vajaatyökykyisten tai kuntouttavaa tai terapiatyötä tarjoavia yksityisiä toimintakeskuksia. Työntekijöitä työehtosopimuksessa edustaa JHL ja työnantajaa Palvelutyönantajat Palta.

Työkeskusten edellinen sopimus oli 12 kuukauden mittainen.

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanne. Ota seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee