Siirry sisältöön

Mistä syntyy työhyvinvointi?

Kuusiosaisen, työsuojelua käsittelevän videosarjan viimeisessä jaksossa keskitytään työhyvinvointiin, mitä se tarkoittaa ja mistä se syntyy.

Merkityksellisyyden kaipuu on inhimillinen perustarve. Siksi on tärkeää, että oma tekeminen ja oleminen on mielekästä myös töissä. Merkityksellisyys on yksi tärkeimmistä työhyvinvoinnin rakennuspalikoista.

Kuusiosaisen videosarjan viimeisessä jaksossa puhutaan työhyvinvoinnista, mitä se tarkoittaa ja mistä se syntyy. Videossa vinkataan myös, miten työhyvinvointia voidaan työyhteisössä lähteä parantamaan.

Tiedätkö, mitkä ovat työhyvinvoinnin rakennuspalikat? Vastaus löytyy videolta.

Työhyvinvointi-videolla äänessä on Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija  Pirkko Mäkinen.

Videot sopivat jokaiselle työpaikalle, työsuojelukoulutuksen materiaaliksi ja yhdistysten jakomateriaaliksi jäsenilleen.

Ole osana luomassa hyvinvoivaa, terveellistä ja turvallista työpaikkaa!

Videosarjan ideoijana on työryhmä, joka koostuu ammattiliitto JHL:n ja muiden yksityisen sosiaalipalvelualan sopijaosapuolten edustajista. Sarja on tuotettu yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen (TTK) kanssa. Sopijaosapuolet haluavat edistää työsuojeluorganisaatioiden toimivuutta sekä lisätä henkistä ja fyysistä työturvallisuutta työhyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitämiseksi ja sairauspoissaolojen vähentämiseksi.