Siirry sisältöön

Sopimusneuvottelut käynnissä useissa pöydissä

Ammattiliitto JHL on päässyt TES-neuvotteluissa hyvään vauhtiin heti vuoden alussa. Sopimuksiin on vielä matkaa, monissa pöydissä neuvotteluita on sovittu viikoiksi eteenpäin.

Tammikuun toinen viikko toi tullessaan monta neuvottelustarttia ammattiliitto JHL:n aloilla. Esimerkiksi Avaintan, Rautatiealan, Valtion ja KVTESin neuvottelut ovat käynnistyneet viime päivinä. Myös kuntien tuntipalkkaisten työehdoista on alettu neuvotella.

Lisäksi neuvottelijat ovat alkaneet puida Finveran, Meritaidon, Neuvonta-alan, Senaattikonsernin, Työkeskusten ja  Työväenperinnelaitosten sopimuksia.

Neuvottelutuloksiin on vielä matkaa, mutta sopimuksien hiomiseen on yhä aikaa. Ensimmäiset JHL:n  neuvottelemat sopimukset ovat katkolla tammikuun 2022 lopussa. Suuri osa JHL:n neuvottelemista sopimuksista päättyy helmi–maaliskuussa 2022.

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanneOta seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee