Siirry sisältöön

Tästä alkaa ilmainen kuntoilu: Ammattiliitto JHL:n tarjoamat etävalmennukset käyntiin huippuwebinaarilla

Miltä kuulostaa maksuton verkkovalmennus, jonka avulla voit saada uutta virtaa arkeen ja nukkua paremmin? Jos kiinnostuit, tule 20. tammikuuta kuulolle JHL:n ja Syke Triben webinaariin, jota tähdittää Pippa Laukka!

Onneksi olkoon, ammattiliitto JHL:n jäsen, ammattiliittosi tarjoaa sinulle maksuttoman treeniohjelman, jonka ovat koonneet hyvinvoinnin rautaiset ammattilaiset.

Kuntokausi käynnistyy JHL:n ja Syke Triben yhteisellä webinaarilla torstaina 20.1. Puhujina ovat hyvinvointiin erikoistunut lääkäri Pippa Laukka sekä SYKE Triben toimitusjohtaja Terhi Immonen.

Webinaarissa saat vinkkejä muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • Kuinka palautua paremmin arjessa?
  • Miten parantaa unen laatua sekä sen palauttavaa vaikutusta?
  • Miten löytää itselle sopiva liikuntalaji ja hyvinvointia tukeva liikuntamäärä?

Ilmoittaudu mukaan 19.1. mennessä täältä:  https://www.lyyti.fi/reg/sykestartti. Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin torstaina 20.1. Kun tulet mukaan webinaariin, pääset myös ilmoittautumaan verkkovalmennuksiin ensimmäisten joukossa!

Ilmoittautuminen valmennuksiin alkaa webinaarin jälkeen eli jos tilaisuus sattuu jäämään väliin, olet kuitenkin tervetullut mukaan kunto-ohjelmiin!

Tehokkaat ja lyhyet verkkovalmennukset toteuttaa Syke Tribe ja ohjelmat on suunniteltu niin, että niihin voit sitoutua elämäntilanteestasi riippumatta. Tarjolla on myös kaksi pidempää valmennusta, jotka keskittyvät painonhallintaan ja ruokavalioon.