Siirry sisältöön

Avaintes-neuvottelut käynnistyivät

Neuvottelut Avaintan uudesta työehtosopimuksesta alkoivat keskiviikkona 12.1.2022. Avaintan sopimusta noudetaan muun muassa kuntien ja kuntayhtymien osakeyhtiöissä ja säätiöissä. Nykyinen sopimus päättyy helmikuun 2022 lopussa.

JHL on aloittanut neuvottelut Avaintan uudesta työehtosopimuksesta. Ensimmäisessä tapaamisessa keskusteltiin lähinnä tulevan neuvottelukierroksen juoksutuksesta. Varsinaisia neuvottelutavoitteita ei ensimmäisessä tapaamisessa vielä vaihdettu.

– Nyt alkaneesta neuvottelukierroksesta voidaan ennakoida mielenkiintoista. Avaintes-neuvottelut on kuitenkin aina käyty hyvässä hengessä, toteaa sopimusasiantuntija Riitta Rautiainen.

Koronatilanteen vuoksi neuvottelut järjestetään ainakin tammikuun ajan etäyhteyksillä.
Seuraavan kerran osapuolet tapaavat torstaina 20.1.2022.

Lue lisää Avaintan sopimuksesta.

Lisätietoja: Sopimusasiantuntija Riitta Rautiainen, 0400 602 736

P.S. Missä pöydässä käydään kuuminta vääntöä? Kenen ehdot on jo taputeltu? Tarkista kaikkien JHL:n alojen neuvottelutilanne sivulta jhl.fi/neuvottelutilanneOta seurantaan myös JHL:n Facebook ja Twitter. #1001ammattia #JHLneuvottelee