Siirry sisältöön

Upea etu sinulle, JHL:n jäsen – Ammattiliittosi tarjoaa ilmaisen kuntostartin uuteen vuoteen!

Uuden vuoden kuntolupaus on nyt todella helppo toteuttaa. Ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen ilmaiseksi kätevän etätreeniohjelman, jonka ovat koonneet kuntoilun ammattilaiset. Ohjelmat sopivat aivan kaikille ja mukaan pääsee ilmoittautumaan tammikuussa 2022!

JHL pitää huolta jäsenistään, niin työelämässä kuin arjessakin. Nyt ammattiliittosi tarjoaa sinulle maksuttoman treeniohjelman, jonka ovat koonneet hyvinvoinnin rautaiset ammattilaiset. Osallistuminen onnistuu kotoa etkä tarvitse muuta kuin tietokoneen tai älypuhelimen.

Treeniohjelmiin ilmoittaudutaan JHL:n jäsenille rakennetun verkkosivun kautta. Palvelun toteuttaa Syke Tribe. Sivu aukea tammikuussa 2022, ja harjoituskausi polkaistaan käyntiin webinaarissa, jota tähdittää Pippa Laukka!

Liittyminen harjoituksiin on avoinna vuoden ajan sivun avaamisesta. Voit osallistua yhteen tai useampaan koulutukseen. Lähetämme jäsenille lisätietoa harjoituksista lähiviikkoina! Pysy kuulolla ja lähde mukaan liikkumaan!