Siirry sisältöön

JHL:n vaaleihin liki 900 ehdokasta, löydä itsellesi sopivin ja äänestä helmikuussa!

Ehdokasasettelu JHL:n vaaleihin päättyi keskiviikkona 15. joulukuuta ja ehdokassaldo on muikea. Lähes 900 jäsentä tahtoo mukaan päättämään, mihin suuntaan ammattiliitto JHL kulkee tulevaisuudessa.

Nyt on mistä valita. Ammattiliitto JHL:n vaaleihin on lähdössä mukaan 873 ehdokasta. Isoja vaaliliittoja on kaksi. Toisessa ovat SDP:n, toisessa Vasemmistoliiton ehdokkaat. Molemmissa vaaliliitoissa on matkassa myös sitoutumattomia ehdokkaita. Lisäksi mukana on muutamia vaaliliittoihin kuulumattomia ehdokkaita.

Tarkka määrä selviää tammikuussa 2022, kun keskusvaalilautakunta vahvistaa ehdokasasettelun.

Löydä oikea äänensävy ja äänestä ammattiliitto JHL:n vaaleissa. Äänestysaika on 7.2.–1.3.2022. Vaalikone aukeaa jo tammikuussa, joten pystyt helposti etsimään juuri sinulle sopivan ehdokkaan. Tarjoilemme tuhdisti lisätietoa äänestämisestä ja kaikesta muusta vaaleihin liittyvästä verkkosivuilla ja JHL:n somekanavissa, pysy kuulolla!

JHL tarjoaa ehdokkaille kattavan paketin materiaalia vaalityöhön. Käy lataamassa some-kuvat, ehdokaslogot ja julisteet vaalisivuilta ja valmistaudu vaalikamppailuun!