Siirry sisältöön

Juhlista puhtauspäivää 3.12. – lausu kiitoksesi alan ammattilaiselle

Perjantaina 3.12. vietetään kansallista puhtauspäivää. Milloin sinä viimeksi osoitit arvostuksesi ammattilaisten joukolle, joka on meille jokaiselle tosi tärkeä? Sano perjantaina siivoojalle reippaalla ja kuuluvalla äänellä: Kiitos!

Siivousta tuskin huomaa, kun kaikki toimii, mutta siivouksen puuttuminen huomataan heti. Etenkin terveydenhuollon kohteissa siivous on kriittinen tekijä, mutta se vaikuttaa myös jokaisen arkeen työpaikoilla, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa.

Kiitos on pieni sana, jolla on suuri merkitys.

Puhtauspäivä on valtakunnallinen teemapäivä, jota vietetään vuosittain joulukuun alussa. Päivän teemana on ”Kiitä siivoojaa” ja tarkoituksena on herätellä ihmisiä huomaamaan siivoustyön merkitys meille jokaiselle.

Jollet satu juuri perjantaina kohdakkain puhtauspalveluihmisen kanssa, voit osoittaa arvostuksesi myös omassa sosiaalisessa mediassasi käyttämällä tunnistetta #kiitäsiivoojaa sekä Puhtauspäivän Facebookissa.

Puhtausalan vuoden teko palkitaan

Puhtauspäivänä 3.12.  julkistetaan myös SSTL Puhtausala ry:n vuoden teko, joka on vaikuttanut positiivisesti organisaation työhyvinvointiin, asiakastyytyväisyyteen, työprosesseihin tai se voi olla myös tuotelanseeraus, jonka ansiosta työ helpottuu tai nopeutuu. Finaaliin valikoituneet ehdokkaat näet täältä.