Siirry sisältöön

Hetkesi on nyt tai vuonna 2027: Lähde ehdolle ammattiliitto JHL:n vaaleihin!

JHL:n vaaleissa on jaossa 120 paikkaa päättää, millä äänellä ammattiliittosi jäsenet puhuvat. Asetu ehdolle 15. joulukuuta mennessä. Vaalit pidetään helmikuussa 2022, seuraavat ovat vasta vuonna 2027.

Nyt jos koskaan on aika lähteä ehdolle JHL:n vaaleihin. Edustajistossa sinä päätät, millä äänensävyllä ammattiliittosi ylimmät päätöksentekijät puhuvat. Voit ehdottaa lisää kahvitaukoja perhepäivähoitajille, parempia materiaaleja koulunkäyntiavustajille, hiilineutraalia ammattiliittoa tai parannusta työautoilun korvauksiin. Valinta on sinun, JHL:n edustajistossa saat äänesi kuuluviin.

Ammattiliitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo, miksi haluamme juuri sinut ehdokkaaksi.

Ehdokasasettelu on auki vielä 15. joulukuuta asti. Ehdolle voit tulla yhdistyksen kautta tai perustamalla oman valitsijayhdistyksesi.