Siirry sisältöön

JHL-aktiivit pyysivät Päivi Niemi-Lainetta puheenjohtajaksi ja Håkan Ekströmiä toimialajohtajaksi jatkokausille

Päivi Niemi-Laine on ehdolla jatkokaudelle JHL:n puheenjohtajaksi. Håkan Ekström on ehdolla jatkokaudelle liiton toimialajohtajaksi. JHL-aktiivit pyysivät ja molemmat vastasivat kyllä.

Suuri joukko JHL-aktiiveja Eija Paanasen ja Reijo Räsäsen johdolla pyysi lauantaina 27.11.2021 Hämeenlinnassa Päivi Niemi-Lainetta jatkokaudelle JHL:n puheenjohtajaksi sekä Håkan Ekströmiä jatkokaudelle JHL:n toimialajohtajaksi. Toimialajohtaja toimii myös liiton varapuheenjohtajana.

Eija Paananen ja Reijo Räsänen
Eija Paananen ja Reijo Räsänen esittivät pyynnön Niemi-Laineelle ja Ekströmille jatkokausille.

Niemi-Laine ja Ekström vastasivat pyyntöön myöntävästi ja hakevat kumpikin jatkokautta JHL:n johdossa. Molemmat ovat toimineet tehtävissään vuodesta 2016.

Päivi Niemi-Lainetta pyysivät aiemmin toukokuussa jatkokaudelle Helena Nieminen ja Sari Nieminen sekä joukko JHL-aktiiveja. Niemi-Laine vastasi silloin pyyntöön myöntävästi ja vahvisti nyt tämän vastauksensa.

– Päivi Niemi-Laine ja Håkan Ekström ovat tehokkaita ja tarmokkaita edunvalvojia ja täydellä sydämellä jäsenten puolella, aktiivit perustelivat.

Håkan Ekström ja Päivi Niemi-Laine
Håkan Ekström ja Päivi Niemi-Laine vastasivat JHL-aktiivien pyyntöön kyllä.

Puheenjohtajan ja liiton toimialajohtajat valitsee kesäkuussa 2022 kokoontuva JHL:n uusi edustajisto. Edustajisto on liiton ylin päättävä elin ja sen edustajat valitaan jäsenäänestyksellä helmikuussa 2022. Sekä edustajisto että liiton johtajat valitaan viisivuotiskausittain.