Siirry sisältöön

Loppukirin aika! Ehdokasasettelun viimeiset viikot käsillä, asetu nyt ehdolle ammattiliittosi vaaleissa

JHL:n edustajistossa pääset luotsaamaan Suomen parasta hyvinvointialojen ammattiliittoa haluamaasi suuntaan. Tule ehdolle 15. joulukuuta mennessä, tehdään yhdessä ammattiliiton vaaleista paremmat ja annetaan äänemme kuulua!

Tiktok-tili ammattiliitolle? Vai sittenkin lisää vessataukoja metrokuskeilla, ellei tuhdimpia lomakorvauksia lähihoitajille? Näistäkin asioista juuri sinä pääset sanomaan mielipiteesi ääneen, kun pyrit ehdolle JHL:n edustajistoon.

Ehdokkaaksi voit lähteä vielä 15. joulukuuta 2021 asti. JHL:n vaalisivuilta löydät vakuuttavan kattauksen materiaalia vaalityösi tueksi. Käy lukemassa myös ohjeet, miten ehdolle pääsikään.

JHL:n toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen muistuttaa, että juuri sinä olet täydellinen ehdokas edustajistoon!