Siirry sisältöön

Jäsenkorttien ja -kalenterin postitus alkanut 

Marraskuussa ilmestyvän Motiivi-lehden mukana ammattiliitto JHL:n jäsenet, jotka ovat tilanneet muovisen jäsenkortin, saavat sen vuosille 2022–2024. Samassa postituksessa on mukana myös taskukalenteri, mikäli jäsen on sen tilannut.  

JHL:n jäsenpostitus on alkanut viikolla 45. Liiton jäsenet saavat Motiivi 7/2021 lehden kanssa samassa paketissa saatekirjeen, kalenterin vuodelle 2022 ja jäsenkortin vuosille 2022–2024, joka on siis voimassa kolme vuotta. 

Yli 70-vuotiaille oma jäsenkortti

JHL:n 70 vuotta täyttäneet eläkeläisjäsenet saavat jäsenpostituksessa oman, oranssin värisen jäsenkorttinsa. Tässä jäsenkortissa ei enää ole matkustajavakuutusta. 

Eläkeläisjäsenet, jotka täyttävät 70 vuotta jäsenkortin voimassaoloaikana saavat eläkeläiskortin hieman ennen kyseistä syntymäpäivää. Siihen saakka heillä on voimassa JHL:n pinkki jäsenkortti, johon matkustajavakuutus kuuluu. 

Jos jäsenpostia ei tule

Ota yhteyttä sähköpostilla jasenpalvelu@jhl.fi tai puhelimitse ma–to 9–12 numeroon 010 7703 430. Huomioithan, että jäsenkalenteria ei voi enää tilata omaJHL:n kautta vuodelle 2022, vaan tilaus on pitänyt tehdä 23.9.2021 mennessä. Ensi vuoden kalenteria voi kuitenkin vielä tiedustella aluetoimistoista. Jälkipostituksia tehdään tammikuun 2022 loppuun saakka, mikäli kalentereita riittää.

Jos sinulla on mobiilikortti

Jäsenet ja opiskelijajäsenet joilla on mobiilikortti, saavat jäsenpaketin jossa on saate, tilaamansa jäsenkalenteri, sekä Motiivi-lehti, mutta ei siis muovista jäsenkorttia. Mobiilikortin käyttäjät voivat tilata perinteisen muovikortin käyttöönsä omaJHL:stä.