Siirry sisältöön

JHL:n sähköisissä palveluissa häiriö, jäsenpalvelujen puhelinpalvelu suljettu tiistaina 9.11.

JHL:n sähköisissä palveluissa on häiriö, mikä estää kirjautumisen omaJHL:ään, omaYhdistykseen ja omaKoulutukseen. Häiriö ulottuu myös liittymislomakkeeseen. Häiriön takia jäsenpalvelujen puhelinpalvelut ovat kiinni tiistaina 9.11. Järjestelmätoimittaja Futunion mukaan ongelma ei koske pelkästään JHL:n palveluja, vaan on laajempi.

Ammattiliitto JHL:n sähköiset palvelut ovat toistaiseksi pois käytöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuminen omaJHL-, omaKoulutus- ja omaYhdistys -palveluihin ei onnistu. Myöskään sähköinen liittyminen ei tällä hetkellä toimi.

Jäsenpalvelun ja maksupalvelun puhelinpalvelu on suljettu ongelman vuoksi.

Järjestelmätoimittajan mukaan tekninen ongelma ei koske pelkästään JHL:n palveluja, vaan on laajempi.

Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa.