Siirry sisältöön

JHL:n sähköisissä palveluissa sekä puhelinpalveluissa laajoja häiriöitä

JHL:n sähköisissä palveluissa ja puhelinpalveluissa on laajoja häiriöitä. Tämän takia mitkään kirjautumisen takana olevat palvelut eivät toimi. Myöskään sähköinen jäseneksi liittyminen ei onnistu. Puhelinpalvelut ovat toistaiseksi suljettuja. Järjestelmätoimittaja Futunion mukaan ongelma ei koske pelkästään JHL:n palveluja, vaan on laajempi.

Ammattiliitto JHL:n sähköiset palvelut ovat toistaiseksi pois käytöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuminen omaJHL-, omaKoulutus-ja omaYhdistys -palveluihin ei onnistu. Myöskään sähköinen liittyminen ei tällä hetkellä toimi.

Jäsenpalvelun ja maksupalvelun puhelinpalvelu on suljettu ongelman vuoksi.

Järjestelmätoimittajan mukaan tekninen ongelma ei koske pelkästään JHL:n palveluja.

Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa.