Siirry sisältöön

Jäsenhankinta kannattaa aina – nyt siitä voi saada 500 euron lahjakortin

Pyydä työkaveria, tuttua tai naapuria liittymään ammattiliitto JHL:n jäseneksi jo tänään! Ammattiliittosi aloittaa marraskuussa jäsenhankintakampanjan, alkutalven parhaat jäsenhankintatempaukset palkitaan mojovalla lahjakortilla JHL-shopiin!

Tiesitkö, että yleinen syy olla liittymättä ammattiliittoon on se, ettei kukaan ole älynnyt kysyä mukaan? Ammattiliitto JHL:n jäsen, sinä voit korjata tämän vaikka heti. Voit tarjota työkaverillesi JHL:n jäsenyyttä yhtä hyvin lenkkipolulla kuin työpaikan kahvihuoneessa.

Jos et itse vielä ole JHL:n jäsen, liity oitis!

Liity JHL:n jäseneksi

Ammattiliittosi JHL käynnistää jo perinteeksi muodostuneet jäsenhankintaviikot marraskuussa. Kun liityt jäseneksi 14.11. mennessä, ammattiliittosi tarjoaa sinulle pullakahvit. Saat lahjakoodin suoraan sähköpostiisi tai puhelimeesi. Koodeja lähetetään keskitetysti kaksi kertaa viikossa, joten maltathan odottaa jos koodi ei heti kilahda sinulle.

Jäsenhankkijaksi voi liittyä kuka tahansa JHL:n jäsen. Lue 6+1 kuumaa tärppiä jäsenhankintaan!

Suosittele jäsenyyttä sujuvasti, tienaa bonuspisteitä!

Voit myös ehdottaa JHL:n jäsenyyttä ammattiliiton oman suosittelujärjestelmän kautta! Suositteluviesti kulkee tekstarina, WhatsApp-viestinä, Messengerillä tai sähköpostilla.

Suosittele jäsenyyttä heti!

Ammattiliittosi tahtoo palkita sinut jäsenhankinnasta bonuspalkinnoilla! Joka kerta, kun hankit liittoon jäsenen, tilillesi kolahtaa pisteitä. Pisteillä voit lunastaa tuotteita laajasta valikoimasta. Tutustu JHL:n bonusjärjestelmään ja aloita jäsenhankinta tänään!

Paras palkitaan ruhtinaallisesti

Tänä vuonna JHL etsii myös jäsenhankinnassa kunnostautuneita yhdistyksiä. Jaossa on 500 euron lahjakortti. Palkintoja jaetaan näissä luokissa:

  • Eniten uusia jäseniä hankkinut yhdistys
  • Jäsenmäärään suhteutettuna eniten uusia jäseniä hankkinut yhdistys
  • Näyttävin jäsenhankintatempaus
  • Mielikuvituksellisin jäsenhankintakeino.

Ehdota näyttävintä tempausta tai mielikuvituksellisinta jäsenhankintakeinoa 16.11. mennessä. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen jasenhankinta@jhl.fi. Kerro viestissä lyhyet perustelut ehdotuksellesi ja muista kertoa, saako ehdotustasi ja kuvamateriaalia käyttää JHL:n verkkosivuilla ja somekanavissa. Tarvitsemme julkaisuluvan verkkoon ja someen erikseen, vapaamuotoinen ilmoitus riittää.

Jäsenhankinnassa mukana TikTok-tähti Sakke King!

Ammattiliitto JHL tekee jäsenhankintaviikkojen aikana yhteistyötä somevaikuttaja Sakke Kingin kanssa.  Sakarie Ahmed Nuur on JHL:läinen nuoriso-ohjaaja, joka tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä Sakke King. Hän kertoo JHL:n jäsenyydestä TikTok-videoissaan, joita julkaistaan päivittäin 31.10.–5.11. Ota seurantaan! https://www.tiktok.com/@sakkeking

Nuoriso-ohjaaja Sakarie Ahmed Nuur, 23, on myös Tiktok-idoli Sakke King – Sometähdellä on syrjityille nuorille tärkeä viesti

Enemmän jäseniä, vahvempi liitto

Jäsenhankinta kannattaa aina, sillä JHL on sitä vahvempi ammattiliitto, mitä enemmän sillä on jäseniä. Se puolestaan tarkoittaa isompaa sananvaltaa, kun neuvotellaan esimerkiksi palkankorotuksista.