Siirry sisältöön

Ammattialafoorumi alkaa perjantaina! Osallistumislinkki löytyy sähköpostistasi

Ammattiliitto JHL:n suurin jäsentapahtuma Ammattialafoorumi alkaa vihdoin perjantaina 29.10. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty osallistumislinkki sähköpostiin, tarkistathan myös roskaposti- ja mainokset-kansiosi.

JHL:n suuri Ammattialafoorumi starttaa perjantaina 28.10. heti aamukymmeneltä! Christoffer Strandberg juontaa, lavalle nousevat aamu- ja iltapäivän aikana muun muassa Perttu Pölönen ja Jorma Uotinen.

Etäluennot on varattu vain JHL:n tähtiammattilaisille, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan Ammattialafoorumiin. Kutsulinkit on lähetetty osallistujille. Jos sinulla on esimerkiksi hotmail- tai gmail-sähköpostiosoite, muista tarkistaa myös roskaposti- ja tarjoukset-kansiosi.

Tervetuloa seuraamaan kaikkien aikojen JHL-jäsentapahtumaa!