Siirry sisältöön

Ylin valta ammattiliitto JHL:ssa jaetaan pian: Lähde ehdolle ensi vuoden vaaleihin!

Haluatko päättää JHL:n rahankäytöstä ja toiminnasta viiden vuoden ajan? Edustajisto on ammattiliiton ylin päätöksentekijä ja ehdokkaat edustajistovaaleihin ovat haussa juuri nyt. Katso, miten Håkan Ekström kannustaa juuri sinua lähtemään ehdolle.

Pitäisikö JHL:n edustajistossa olla enemmän ihmisiä, jotka puhuvat sujuvaa ruotsia? Tai somalia, viroa, venäjää, ellei jopa Savon tai Pohjanmaan murretta? Jos vastasit kyllä, asia on järjestettävissä: lähde ehdolle JHL:n edustajistovaaleihin. Tarkemmat ohjeet ehdokkuudesta löydät JHL:n vaalisivuilta

Ehdokkaaksi voit lähteä aina 15. joulukuuta 2021 asti. JHL:n toimialajohtaja Håkan Ekström muistuttaa, että päätöksentekijöiksi halutaan ihmisiä eri ammateista, eri puolilta Suomea ja eri kieliryhmistä. Anna äänesi kuulua, asetu ehdolle!