Siirry sisältöön

Julkisen ruokapalvelualan ammattilainen – Tule Ateria-tapahtumaan 2.11.

Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 2.11.2021.

Julkisen ruokapalvelun toimijat kohtaavan jälleen vuoden tauon jälkeen Ateria-tapahtumassa.

Ateria on alan toimijoiden yhteinen kontaktifoorumi, jossa ruokapalveluvastaavat ja palvelutarjoajat kohtaavat toisensa.

Voit rekisteröityä tapahtumaan jo nyt, tapahtuma on maksuton ja suunnattu vain julkisen ruokapalvelun ammattilaisille, ei opiskelijoille, eläkeläisille tai teollisuuden edustajille.

JHL on mukana messuilla, tule ihmeessä moikkaamaan!


Tutustu mielenkiintoiseen luentotarjontaan ja merkitse muistiin itseäsi kiinnostavat aiheet:

10:00 – 10:30 Ruoka-allerginen ruokapalvelujen asiakkaana

10:30 – 10:55 Quo vadis (Minne menet), ruokakulttuuri

10:30 – 11:00 Asiakkaiden osallistaminen tärkeä osa vastuullisuustyötä

10:55 – 11:20 Näin huomioit vastuullisuuden ja ravitsemuksen leipävalinnoissa

11:00 – 12:00 Luomu osana vastuullisia ruokahankintoja

12:30 – 13:00 Poikkeusajan vaikutus ammattikeittiöiden puhtaanapidon käytäntöihin sisäilma huomioiden

13:00 – 13:25 Työhyvinvointi paranee puuttumalla

13:25 – 13:50 Miten toteuttaa ruokakasvatusta osana kouluruokailua?

13:30 – 13:50 Beanit – Vuoden 2021 arvostetuin kasviproteiini

13:50 – 14:15 Joustavat ratkaisut, arjen helpotus

14:05 – 14:35 Hyvät eväät tulevaisuuteen!

14:35 – 15:00 Opas vastuulliseen ruokapalveluhankintaan

14:40 – 15:00 Julkisten ruokapalveluiden mallimaa Suomi: kestävän kehityksen tilanne meillä ja maailmalla

15:00 – 15:45 ”Kuinka pärjätä kriisissä?”