Siirry sisältöön

JHL:n sähköisissä palveluissa koko viikonlopun kestävä käyttökatko 22.10. klo 18 alkaen – 25.10. kello 8 saakka

JHL:n sähköisten palvelujen käyttökatko alkaa perjantaina 22.10. klo 18 ja se päättyy maanantaina 25.10. klo 8. Katkon aikana omaJHL, omaKoulutus ja omaYhdistys sekä jhl.fi:n jäsensivut ja sähköinen liittymislomake ovat pois käytöstä.

Koko viikonlopun kestävän sähköisten palvelujen käyttökatko aiheuttaa sen, että ammattiliitto JHL:n jäsenet eivät pääse kirjautumaan omaJHL:ään, omaYhdistys-palveluun eivätkä ilmoittautumaan JHL:n järjestämiin koulutuksiin. Myöskään jäsen- tai aktiivisivuille kirjautuminen ei onnistu eikä sähköisellä liittymislomakkeella pääse liittymään JHL:ään.

Käyttökatko alkaa perjantaina 22.10. klo 18 ja päättyy maanantaina 25.10. klo 8.

Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.