Siirry sisältöön

Haluatko päättäjäksi omaan ammattiliittoosi? Asetu ehdolle JHL-vaaleissa

Ole osa suomalaisen työelämän tarinaa ja lähde ehdokkaaksi ammattiliittosi JHL:n vaaleihin. Mitä muutosta ammattiliittosi tarvitsee? Miten liiton pitää käyttää rahansa? Jos haluat olla mukana päättämässä JHL:n suunnasta, anna äänensävysi kuulua ja asetu ehdolle JHL:n edustajistoon nyt!

Asetu ehdolle JHL:n edustajistoon, voit päästä mukaan tekemään tärkeitä päätöksiä.  Et tarvitse aiempaa kokemusta edunvalvonnasta tai vastaavista tehtävistä ammattiliitossasi. Riittää, että sinulla on halu vaikuttaa siihen, mihin suuntaan JHL vie omaa toimintaansa ja suomalaista työelämää.

JHL-vaalien ehdokasasettelu on käynnissä. Ehdolle voit asettua aina 15. joulukuuta kello 15 saakka. Ehdokkaaksi pääset joko oman yhdistyksesi asettamana tai perustamalla oman valitsijayhdistyksesi.

Ilmoita yhdistyksellesi, että haluat ehdokkaana äänensävysi kuuluviin. Tai perusta itsellesi valitsijayhdistys. Sen perustamiseen tarvitaan kolme ihmistä, jotka ovat JHL:n jäseniä ja kuuluvat samaan vaalipiiriin. 

Sivulta jhl.fi/vaalit22 saat kaiken tarvitsemasi tiedon ehdokkaaksi asettumisesta. Samalta sivulta löydät myös erilaista vaalimateriaalia. 

Mikä on sinun äänensävysi? Anna sen kuulua asettumalla ehdolle JHL-vaaleissa!